11 juli - Bra, battre, bast!

Att ni inte har hort av oss har varit bra. For vi har haft det himla bra har pa Railay. Varmt, skont, soligt, turkost vatten, vita strander och inte alldeles for stora turisthjordar. Bott har vi gjort bada i ett ruckel och pa lyxhotell.

Idag ser vi framemot 15 timmar i buss tillbaka till Bangkok dar den stora shoppningdagen innan hemfarden ager rum. Nar vi skulle ner hit akte vi ocksa buss. Da sa vi, buss igen over vara doda kroppar! Men sa visade sig att flyget kostade nastan en tusing for oss att ta och bussen kostar mindre an 200. Snaljaparna kom pa att bussresan var ju inte sa dalig anda. Det fanns ju AC som inte fros hela bussen till is. Det fanns en toa (aven om det var forbjudet att gora nummer tva pa den eftersom tanken var for liten). Det visades tva filmer. Bada var textade. I alla fall en var textad pa engelska. Inte sa pjakigt eller hur?

Nu ska vi sitta for sista gangen och ata gott, dricka gott och titta pa havet innan vi borjar var langa fard mot Sverige som slutar kl 23.45 pa tisdag.

Ha det gott - gott folk!

/M


1 juli - Elefantfeber

Ja, vi har elefantfeber! Igar spenderade vi dagen pa Elephant conservation center i Lampang. Allt for att bevara elefanterna till framtida generationer. De hade bland annat shower for att visa vad elefanter anvandes till innan nedhuggning av trad blev illegalt i Thailand. Vissa har stora maskiner och traktorer. Andra har elefanter. Sa ar det bara. Magnefika djur! De hade massor med elefanter. Vi gav massor med bananer. Fick massor av snabelpussar. Vi har massor med bilder. Men var harddisk har borjat bli lite varm sa vi vagar inte ladda upp fler. Kanns trakigt ifall den skulle brinna upp nu, sa har mindre an tva veckor tills vi aker hem! 

Bilderna ar ifran var forsta traff med elefanter. Behover jag saga att vi madde jakligt bra da? Ja, vi mar inte sa daligt nu heller!

 


Ha det gott - gott folk!

/M


RSS 2.0