25 februari - kortkortkort!



De tolv apostlarna, Simons favoriter. Koala vi sag pa vagen till apostlarna. Min favorit. Melbourne by night. 

Vi mar bra. Sydney ar stort. Sydney ar coolt. Vi har fatt jobb. Saklart soder om Perth. Vastkusten igen. Yay... Vi har sett operahuset. Vi har gatt pa Opera. En midsommarnattsdrom. Vi kan numera saga att vi inte ar operamanniskor. Imorgon ska vi SURFA!

Ha det gott - gott folk.

/M


12 Februari - Manga bilder, lite text.



Annu lite foton, jag hinner inte att skriva om alla tog lite lang tid att ladda upp alla...

Dock maste namnas att Wombaten heter Maddie, paret ar Conny och Colin (dom som vi wwoofade hos), bilden nar malin hoppar ar dagen vi slutade, hasten med vit skinka hette Toffie den andra ar  Cruser, jag sitter och sippar pa en pa en ol, en markad som dom har varje lordag, malin ater ostron (och tyckte val inte dom smakade hallontarta som linnea skulle sagt), och lite senare vinpimplar, Hobart, Malin ater en Dory (Doris namnet kan forknippas med Doris i hitta nemo....) Vi kladde pa oss for en batresa pa havet, en himla massa salar!

9 februari - kort fotosession



Sa kom tiden att vi skulle aka ifran Horsehaven farmstay ocksa! Vi har haft himla mysigt med fantastiska omgivningar. Datorn ville inte riktigt som vi ville idag sa det blir kort uppdatering och Simon har valt bilder. Ni kommer snart inse att kan ska mest brilliera med sina fotokunskaper!




Nazir och Nele pa nyarsparty. Bevattningskanalen i lite mer smickrande ljus. Simons konstnarliga bild pa var nyarseld. Franz, var lillchef (som fick persontecknet gravid) med Sebastian och Guillame i bakgrunden. Simons fotokunskaper tog bild pa vad vi drack pa nyar. Av nagon anledning ville Simon foreviga prylen som han hade bakom traktorn som hette GoDevil. En fin trollslanda. En Jakarandablomma till Ylva fran son.

Imorgon ska vi aka bat och pa lordag aker vi till storstan. Pa lordag bokar vi biljett till asien och hem. Sa nu ar det brada dagar. Vart ska vi aka i Asien egentligen?

Ha det gott - gott folk!

/M

3 februari - Klappiklappiklapp

Vi har det jattebra. Efter att ha lamnat Kununurra kande vi oss valdigt fria. Trots att vi lange pa bussen till Darwin anda trodde att vi skulle vakna upp i Kununurra och jobba dagen efter. Men vad sa mycket battre det blev! I Darwin vantade Nele pa oss dar hon haft en veckas semester och brant pengar. Det blev att ga ut och ta en ol pa forsta basta pub sa fort vi slangt in vaskorna pa backpackerstallet. Sa harligt det kandes. Sa fritt! Inga mer knasiga leder i hoger ringfinger. Trodde vi. Men mitt hogra ringfinger funkar fortfarande inte riktigt som det ska.

Sa gjorde vi en snabbvisit i Melbourne. Shoppade som idioter tyckte vi (men det ar ju latt att gora efter 10v i isoleringscell!) men anda inget onodigt. Simon gick till tandlakaren som ville laga tander for 10 000 kr, men det ville inte Simon.

Nu wwoofar vi (jobbar for mat och boende) pa en gard som har turridning och bed and breakfast utanfor Hobart, Tasmanien. Mycket trevligt och vi har det jattebra. Hojdpunkten anda (aven om jag far rida varje dag och det ar himmelriket!) var igar nar vi fick leka med en sex manaders wombat. Sa himla sot och go! Vi laddar upp bilder nar vi kommer tillbaka till Hobart.

ha det gott - gott folk.

/M


RSS 2.0