3 februari - Klappiklappiklapp

Vi har det jattebra. Efter att ha lamnat Kununurra kande vi oss valdigt fria. Trots att vi lange pa bussen till Darwin anda trodde att vi skulle vakna upp i Kununurra och jobba dagen efter. Men vad sa mycket battre det blev! I Darwin vantade Nele pa oss dar hon haft en veckas semester och brant pengar. Det blev att ga ut och ta en ol pa forsta basta pub sa fort vi slangt in vaskorna pa backpackerstallet. Sa harligt det kandes. Sa fritt! Inga mer knasiga leder i hoger ringfinger. Trodde vi. Men mitt hogra ringfinger funkar fortfarande inte riktigt som det ska.

Sa gjorde vi en snabbvisit i Melbourne. Shoppade som idioter tyckte vi (men det ar ju latt att gora efter 10v i isoleringscell!) men anda inget onodigt. Simon gick till tandlakaren som ville laga tander for 10 000 kr, men det ville inte Simon.

Nu wwoofar vi (jobbar for mat och boende) pa en gard som har turridning och bed and breakfast utanfor Hobart, Tasmanien. Mycket trevligt och vi har det jattebra. Hojdpunkten anda (aven om jag far rida varje dag och det ar himmelriket!) var igar nar vi fick leka med en sex manaders wombat. Sa himla sot och go! Vi laddar upp bilder nar vi kommer tillbaka till Hobart.

ha det gott - gott folk.

/M


Kommentarer
Postat av: Linnea

då förklaring uteblev om vad en wombat är, har jag googlat på saken och den ser gullig ut, som liten.. :) Det är ju för bövelen ett monster som vuxen :) jag hoppas ni inte stack fram fingrarna allt för långt, den ser ut att bitas ;)



ta det lugnt!

2010-02-03 @ 15:32:11
Postat av: Alex

Haha, låter som om ni har det toppen ändå! :) Vad har egentligen hänt med ditt finger, Malin? Och Simons tänder? :S Tuggat på för mycket grus? ;)



Hoppas ni njuter ordentligt nu! :)

Kraaaam!

2010-02-05 @ 13:08:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0