9 februari - kort fotosession



Sa kom tiden att vi skulle aka ifran Horsehaven farmstay ocksa! Vi har haft himla mysigt med fantastiska omgivningar. Datorn ville inte riktigt som vi ville idag sa det blir kort uppdatering och Simon har valt bilder. Ni kommer snart inse att kan ska mest brilliera med sina fotokunskaper!




Nazir och Nele pa nyarsparty. Bevattningskanalen i lite mer smickrande ljus. Simons konstnarliga bild pa var nyarseld. Franz, var lillchef (som fick persontecknet gravid) med Sebastian och Guillame i bakgrunden. Simons fotokunskaper tog bild pa vad vi drack pa nyar. Av nagon anledning ville Simon foreviga prylen som han hade bakom traktorn som hette GoDevil. En fin trollslanda. En Jakarandablomma till Ylva fran son.

Imorgon ska vi aka bat och pa lordag aker vi till storstan. Pa lordag bokar vi biljett till asien och hem. Sa nu ar det brada dagar. Vart ska vi aka i Asien egentligen?

Ha det gott - gott folk!

/M

Kommentarer
Postat av: Alex

Åh, vackra bilder! :)



Det låter toppen! :) Att ni åker till Asien innebär att ni snart kommer hem! ;P Heja heja! ^^ Ni kan ju fråga Sanne och Björn om restips?



Kraaaaam

2010-02-09 @ 21:43:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0